Home Tur Virtual 360
Tur Virtual - Hotel

Tur Virtual 360 - Hotel / Pensiune

Oare site-ul dumneavoastra capteaza atentia potentialilor clientilor care cauta pe internet un loc linistit si frumos pentru a se caza?
Ati vrea sa-i invitati pe toti sa va viziteze hotelul/pensiunea pentru a-i convinge sa va cumpere serviciile?
Turul virtual la 360 de grade este modul cel mai eficient pentru a face asta.

Beneficiile dumneavoastra

Hotelul dumneavoastra va fi vizitat intr-un mod interactiv de catre toti potentialii clienti. Acestia se vor plimba prin camere, vor vedea barul, restaurantul, sala de fitness, piscina, sala de conferinte, terasa si tot ce ii intereseaza. Cu o simpla miscare a mouse-ului vor roti imaginea la 360 de grade pentru a avea o vedere completa a incaperii.
Cu ajutorul turului virtual ii veti convinge mai usor pe potentialii clienti sa cumpere de la dumneavoastra si nu de la concurenta.

Marketing si Vanzari

Serviciile turistice sunt intangibile, adica depind de experienta personala a fiecarui beneficiar, deoarece fiecare consum turistic este unic.
Turul virtual la 360 de grade va face serviciul tangibil si va transforma vizitatorii site-ului in clienti. Ei vor sa vada in avans cum e in interiorul hotelului dumneavoastra, cum arata camerele unde se vor caza, care este atmosfera din restaurantul unde vor lua masa, cat de mare este sala de conferinta sau care sunt dotarile din sala de fitness. Turul virtual le ofera aceasta posibilitate unica de a se plimba prin hotel direct de pe site-ul dumneavoastra.

Avantajele unui tur virtual:

- ii face pe vizitatorii site-ului sa se simta ca si cand ar fi in hotelul / pensiunea dumneavoastra.
- ofera o imagine onesta si transparenta, astfel incat oaspetii sa primeasca intotdeauna ceea ce asteaptau atunci cand au facut rezervarea.
- va ajuta sa treceti inaintea concurentei si sa va diferentiati clar de aceasta (in curand fiecare hotel si pensiune vor avea un tur virtual).
- linkul catre turul virtual poate fi trimis prin e-mail asociatilor sau prietenilor, aducand noi vizitatori pe site si potentiali clienti.
- nu trebuie sa va schimbati site-ul, turul virual poate fi integrat cu usurinta in actualul site.

Contactati-ne acum pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra.

 

Site recomandat

Piatra Neamt
Orasul Piatra Neamt vazut la 360 de grade
Avem 4 vizitatori online